۱

برگزاری همايش علمی، پژهشی طب‌الرضا (علیه السلام) در اصفهان + تصاویر

یک درمانگر طب سنتی با اشاره به اینکه باید فرهنگ طب صلواتی در بین مردم ایجاد شود، گفت: طب صلواتی یعنی فرستادن صلوات تنها هزینه ای است که در ازای آموزش و درمان طب اسلامی است از مردم درخواست شود اما متاسفانه عده ای با آموزش این طب قصد فریب مردم را دارند.
کد خبر: ۴۳۵۱۶
۲۰:۳۵ - ۱۸ مهر ۱۳۹۱


SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز :

به گزارش«شیعه نیوز» به نقل از ایسنا، حجت السلام محمود شیرازیان روز پنج شنبه در همایش علمی پژوهشی طب الرضا (علیهم السلام) با اشاره به اهمیت گسترش درمان از طریق طب سنتی و اسلامی اظهار کرد: خوشبختانه در حال حاضر مردم به اهمیت طب سنتی پی برده‌اند و افرادی نیز آموزش‌های لازم برای درمان بیماری‌ها گیاهی و به شیوه سنتی را فراگرفته‌اند.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این همایش آشنایی و اطلاع رسانی در خصوص طب سنتی است، بیان کرد: دانسته های این علم آموخته‌هایی از اهل بیت(علیهم السلام) و به ویژه روایات امام رضا(علیه السلام) است.

این درمانگر طب سنتی با بیان اینکه سالانه 50 هزار بیمار نیازمند از طریق طب سنتی درمان می‌شود، افزود: درمان این بیماران رایگان انجام می‌شود.

شیرازیان با اشاره به اینکه باید فرهنگ طب صلواتی در میان مردم ایجاد شود، تصریح کرد: متاسفانه عده ای با یادگیری این طب قصد سرکیسه کردن مردم را دارند و نباید به این افراد اجازه فعالیت در این زمینه داده شود.

وی با اشاره به اینکه درمانی که از طریق طب سنتی و اسلامی صورت می‌گیرد نتیجه بخش تر از طبی است که امروزه توسط پزشکان آکادمیک انجام می‌شود، افزود: بیماری‌های مانند سرطان به راحتی توسط این طب قابل درمان است.

این درمانگر طب سنتی افزود: هدف از برگزای این همایش فرهنگ سازی و ایجاد بستری مناسب برای نشر طب سنتی و اسلامی در جامعه اسلامی است که با استقبال مردم مواجه می‌شود.

طب سنتی ایرانی از سرمایه های ملی کشور است

هم چنین یک پژوهشگر طب سنتی و اسلامی با اشاره به اینکه 34 مکتب طب سنتی و اسلامی در دنیا وجود دارد، اظهار کرد: کشورهای چین ، هند و ایران سه مکتب بر جسته طب سنتی در جهان می‌باشند .

حسین خیراندیش با اشاره به اینکه طب سنتی ایرانی از لحاظ تئوریک و جغرافیایی از گستره وسیعی برخوردار است، افزود: حتی از تجربیات و آموزه های این طب در چین و هند نیز بهره گرفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه باید جایگاه مناسبی برای استقرار این طب در بستر جامعه ایجاد شود، تصریح کرد: طب سنتی ایرانی باید سهم عظیمی در درمان بیماری‌ها پیدا کند.

این درمانگر طب سنتی با بیان اینکه ابتدا باید در جامعه به توسعه نیروهای انسانی متخصص طب سنتی پرداخت، اذعان کرد: نیروهای درمانگر ابتدا باید به سلامت خود اهمیت داده و درمان شوند و سپس به درمان دیگر افراد جامعه اقدام کنند.

خیراندیش با اشاره به اینکه طب سنتی ایرانی یکی از سرمایه های ملی کشور محسوب می‌شود، خاطر نشان کرد: باید با ترویج آموخته های این علم از فراموش شدن و عدم نشر آن جلوگیری شود.

وی با اشاره به اینکه باید دستورات و فرمایشات طبی و درمانی امام رضا(علیه السلام) به صورت کتاب درسی در بین دانشجویان پزشکی تقسیم شود، گفت: طب سنتی نیز باید از ابتدا جزو درس‌های اصلی دانشجویان قرار گیرد. 






ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
نظرات بینندگان
طبیب
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
واقعا اینچنین همایش هایی در چنین سطحی بسیار باید برگزار شود.
اینجانب خود نیز در این همایش حضور داشتم و واقعا موجب سربلندی اصفهانی هاست اگر قدر بدانند.