به گزارش «شیعه نیوز»، در دنیای تکنولوژی باورهای نادرستی گاه وجود دارند که به مرور زمان به رغم نادرستیشان چنان قوی شدهاند که شنونده آن را امری مسلم میداند. ممکن است حتی آنها را در تلویزیون شنیده باشید یا در اینترنت خوانده یا از دوستی به اطلاعتان رسیده باشد اما با این حال اشتباه هستند. همیشه هم آنچنان به علت تکرار واضح به نظر رسیده که دنبال منبع معتبری برای آن نرفتهاید. در اینجا به تعدادی از بزرگترین باورهای عمومی بیاساس در عرصه وب اشاره میکنیم.
۱- مک ویروسی نمیشود
سالها اپل از طریق وبسایت خود ادعا کرد کامپیوترهایش از سیستمعاملهای تحت ویندوز بهترند چرا که به ویروس آلوده نمیشوند. اما زمان گذشت تا در ماه ژوئن امسال اپل مجبور به روزرسانی وبسایت خود در بخش مربوط به ویروسها و بدافزارها شد. این وبسایت ادعای سابق خود را نیز حذف کرد. کارشناسان امنیت اعلام کردند که ۶/ ۲ درصد از مکبوکها که یک آنتیویروس مشترک را دانلود کرده بودند، آلوده به ویروس شده بودند.
۲- هرچه مگاپیکسلهای دوربین بیشتر، بهتر
وقتی از گویندههای چنین جملهای پرسیده میشود چرا این اعتقاد را دارند، معمولا فکری میکنند و جوابی میدهند که قانعکننده نیست. بالاتر بودن مگا پیکسل برای وقتی بهتر است که میخواهید عکسهایی در سایز بزرگ داشته باشید وگرنه در اندازههای معمولی مگاپیکسل به اندازه کیفیت لنزهای دوربین و سنسورهای نور اهمیت ندارد.
بنابراین دوربین یا گوشی همراه خود را تنها بر اساس تعداد بیشتر مگاپیکسل انتخاب نکنید.
۳- بستن اپلیکیشنها، باطری آیفون را حفظ میکند
برای مدتها برداشت عمومی این بود که برای حفظ باطری آیفون و ارتقای طول عمر آن باید همه اپلیکیشنهایی را که از آنها استفاده نمیکنیم ببندیم. اما آن دسته از اپلیکیشنهایی که با دو بار کلیک بر دکمه خانه (دکمه دایرهای شکل پایین آیفون) دیده میشوند (که همان اپلیکیشنهای بیاستفاده بازمانده شما هستند) هیچ ارتباطی به طول عمر باطریتان ندارند.
۴- به برق ماندن لپتاپ از طول عمر باطری میکاهد
یک نگرانی عمومی وجود دارد که نشان میدهد بسیاری از کابران فکر میکنند اگر لپتاپشان مدتها به برق بماند باطریاش از بین میرود. اما چنین چیزی درست نیست. حتی احتمالا بهتر است که همیشه به برق باشد تا هر بار به صفر برسد و دوباره آن را به برق بزنید.
۵- گذاشتن لپتاپ بر پاها مردان را عقیم میکند
مشخص نیست چرا چنین چیزی در بین بعضی از مردان پذیرفته شده است که قرار دادن لپتاپ موقع کار کردن بر روی پاها آنها را عقیم میکند. اما چنین چیزی درست نیست.
منبع: شفقنا