۰
خاورمیانه ای اسلامی با اراده ملت‏ها

اخبار پانصد و بیست و هفتمین روز قیام اسلامی مردم بحرین

ادامه تظاهرات عليه رژيم آل خلیفه در بحرين /مشکل بحرین با سرنیزه حل نمی شود/ استفاده بحرين از بالن مجهز به دوربين براي سرکوب انقلاب /دیدار پادشاه بحرین و اولاند در الیزه در سکوت کامل خبری/ شیعه و سنی در بحرین سرکوب می شوند/ناکام ماندن توطئه اختلاف شیعه – سنی در بحرین/ و شکنجه زندانیان و فعالان حقوق بشر در بحرین از مهمترین خبرهای پانصد و بیست و هفتمین روز قیام اسلامی مردم بحرین است.
کد خبر: ۳۸۵۶۶
۰۱:۰۱ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۱
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

به گزارش«شیعه نیوز» به نقل از ابنا، روزهای ماه مبارک رمضان نیز از شدت سرکوب تظاهرات مسالمت آمیز در بحرین نکاسته است. تظاهرکنندگان خواستار آزادی و کرامت و تعیین حق سرنوشت خود هستند.

آنچه در پی می‏آید حوادث سه روز گذشته و امروز سه شنبه 3 مرداد و پانصد و بیست و هفتمین روز قیام اسلامی مردم بحرین است:

ــ ادامه تظاهرات عليه رژيم آل خلیفه در بحرين

مناطق مختلف بحرین شاهد برپایی تظاهرات گسترده مردم ضد رژیم حاکم بر این کشور بود.
تعداد زیادی از روستاها و شهرهای بحرین دیروز و دیشب ـ دوم مرداد ـ نیز صحنه تظاهرات گسترده علیه رژیم آل خلیفه بود و نیروهای امنیتی این رژیم نیز تظاهرکنندگان را به شدت سرکوب کردند .

شرکت کنندگان در این تظاهرات با شعار «انقلاب روزه داران علیه ظالمان» بر ادامه انقلاب و اعتراضات خود در ماه رمضان تاکید کردند.

تظاهرکنندگان همچنین با سردادن شعارهایی، خواستار براندازی رژیم دیکتاتوری بحرین و برقراری نظام دموکراتیک و عادل به جای آن شدند.

اهالی منطقه سماهیج در بحرین تظاهرات شبانه گسترده ای علیه رژیم آل خلیفه سردادند.

تظاهرکنندگان در حالی که پرچم بحرین را به تعداد زیاد با خود حمل می کردند شعار «مردم خواستار سرنگونی رژیم اند» را سردادند.

صدها بحرینی هم دیشب در خیابان های منطقه الدیر علیه رژیم آل خلیفه حاکم بر بحرین تظاهرات کردند.

بحرینی‌ها در خیابانهای الدیر شعارهای « الله اکبر » و «سرنگون باد حمد» بن عیسی آل خلیفه سر می دادند.

نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه به تظاهرکنندگان یورش بردند و جوانان در مقابل گلوله و گازهای اشک آور با سنگ به دفاع از خود اقدام کردند .
بسیاری از روستاهای اطراف منامه هم صحنه تظاهرات بود . تظاهرکنندگان آزادی رهبران بازداشت شده و دیگر بازداشت شدگان را خواستار بودند . آنان به علت مشارکت در تظاهرات مسالمت آمیز و به سبب درخواست تغییرات ، زندانی شده اند.
همچنین صدها نفر در سلماباد و دیگر روستاها و شهرهای بحرین تظاهرات کردند و پرچمهای این کشورها و پلاکاردهایی در محکومیت نظام در دست داشتند .
نیروهای امنیتی با گلوله‌های ساچمه ای و گازهای اشک آور پاسخ دادند که به زخمی و مصدوم شدن شماری منجر شد.
اقدامات نهادهای امنیتی به شرق بحرین نیز کشیده شده است و نیروهای امنیتی مورد حمایت سپر جزیره با خودروهای زرهی به این منطقه یورش بردند و محله های جزیره ستره را غرق در گازهای سمی کردند تا جلوی تظاهرات ضد رژیم را بگیرند . در این حمله شماری زخمی و مصدوم شدند و خیابانهای جزیره ستره صحنه درگیری بین تظاهرکنندگان و نیروهای امنیتی بود .

نیروهای امنیتی تظاهرکنندگان را که شبانه به تظاهرات مسالمت آمیز اقدام کرده بودند با استفاده از گلوله های ساچمه ای و گازهای اشک‌آور سرکوب کردند.

ــ مشکل بحرین با سرنیزه حل نمی شود

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأثیر مسأله بحرین بر روابط تهران – ریاض تأکید کرد، مشکل بحرین با سرنیزه حل نمی شود.

"علی لاریجانی" گفت: مسأله بحرین روی روابط ما با ریاض تأثیر گذاشته است .. اما این نکته را همواره گفته ایم ما برای حجاز و روابط با عربستان به دلیل قداستی که این کشور برای همه مسلمانان دارد، ارزش خاصی قائلیم؛ البته ضمن اینکه معتقدیم که در آنجا هم اصلاحات نیاز است.
لاریجانی افزود: مردمی که در حجاز هستند، در شرقیه و یا نجد همگی اصلاحاتی را خواستارند، و کشورها باید به این اصلاحات تن دهند.
لاریجانی تأکید کرد: ما همانطور که حرکتهای دمکراتیک را مورد حمایت قرار داده ایم، در اینجا هم حمایت می کنیم .. این بحث شیعه و سنی نیست .. مردم نجد و حجاز هم به خاطر دنبال کردن خواسته های دمکراتیک و مشروع مورد حمایت ما هستند.

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: درباره بحرین گفته ایم که باید در این کشور اصلاحات دمکراتیک صورت بگیرد؛ همانطور که در سوریه نیز این را می گوییم.

لاریجانی گفت: تا زمانی که با سرنیزه به این کشور بروند مشکلی در این کشور حل نمی شود.

لاریجانی ادامه داد: اکنون یک سال است که این کشور اشغال شده و حسینه ها و مساجد تخریب می شوند؛ ولی آیا مشکلات با این کارها حل شده است.

لاریجانی با اعلام آمادگی برای کمک به حل مشکل بحرین، گفت: ما این موضوع را به صورت رسمی نگفته ایم ولی این مسأله همواره در منطق ما است.

وی تأکید کرد: تصور آقایان در حکومت بحرین این بود که از روشهای دیگر می توانند مشکل را حل کنند، ما مشکلی با این موضوع نداریم و اگر می توانند حل کنند.

ــ استفاده بحرين از بالن مجهز به دوربين براي سرکوب انقلاب

وزارت کشور بحرین بالن نظامی بزرگی را برای نظارت بر فعالیت شهروندان بحرینی و تعقیب آنها در آسمان این کشور رها کرده است.

این بالن مجهز به دوربین هایی با دقت بالاست. ناظران اعلام کردند مقامات بحرین این بالن را از اسرائیل خریداری کرده اند.
این بالن کاملا شبیه بالن هایی است که اسرائیل از آنها برای جاسوسی علیه نیروهای مقاومت فلسطین و لبنان استفاده می کند.
این بالن ها مجهز به تجهیزاتی است که تصاویری ثابت یا متحرک از فعالیت های منطقه ای که در حوزه پوشش آن است تهیه و به مرکز کنترل در فرماندهی نظامی ارسال می کند.
این بالن ها در اصل روبوت هایی هستند که در صورت نیاز می توانند فعالیت هایی را به صورت اتوماتیک انجام دهند.

ــ دیدار پادشاه بحرین و اولاند در الیزه در سکوت کامل خبری

رئیس‌جمهور فرانسه روز گذشته ـ دوشنبه 2 مرداد ـ در سکوت کامل خبری میزبان پادشاه بحرین در کاخ ریاست جمهوری الیزه بود.
روزنامه فرانسوی "فیگارو" نوشت: "فرانسوآ اولاند" رئیس‌جمهور فرانسه روز گذشته میزبان "حمد بن عیسی آل خلیفه" پادشاه بحرین در کاخ ریاست جمهوری فرانسه (الیزه) بود؛ دیداری که به نوشته فیگارو در بی‌اطلاعی کامل خبری صورت گرفته بود.
بنا بر اعلام فیگارو، سفر پادشاه بحرین به فرانسه در حالی صورت می‌گیرد که وی متهم به سرکوب خونین تظاهرات‌کنندگان در این کشور ثروتمند حاشیه خلیج فارس است.

ــ شیعه و سنی در بحرین سرکوب می شوند

معاون دبيركل "تجمع ملي دمكراتيك" بحرين با اشاره به زندانی بودن بسیاری از فعالان سنی گفت:آل خلیفه همه شهروندان معترض سنی و شیعه را سرکوب می کند.
"حسن محمد مرزوق" گفت: نیروهای رژیم آل خلیفه دیروز در اقدامی غیر انسانی با استفاده از گازهاي سمي، بمب هاي صوتي و سلاح ساچمه اي ،روزه داران شرکت کننده در تظاهرات مسالمت آمیز را هدف حمله قرار دادند.
مرزوق با اشاره به دستگيري سرتيپ بازنشسته "محمد زياني" به دست نيروهاي امنيتي به دليل انتقاد از رژیم آل خلیفه گفت: دستگيري زياني كه از شهروندان سنی بحرين به شمار مي آيد پاسخي است به كساني كه انقلاب بحرين را قيام پيروان يك مذهب عليه پیروان مذهبی ديگر مي دانند.
اين فعال سياسي بحريني افزود: آل خلیفه در سركوب شهروندان شیعه و سنی معترض و خواستار تغییر ،به کسی رحم نمی کند و همه معترضان را سرکوب می کند.
حسن محمد مرزوق گفت:بسیاری از فعالان سنی بحرین به علت انتقاد از رژیم آل خلیفه و آزادی خواهی ،در زندان به سر می برند و همین امر فرقه  ای نبودن انقلاب بحرین را ثابت می کند.

ــ ناکام ماندن توطئه اختلاف شیعه – سنی در بحرین

عضو دبيرخانه جمعيت وفاق بحرين گفت: آل خلیفه در اختلاف افکنی بین شیعه و سنی براي دور كردن مردم از مسائل و مشکلات سياسي و اجتماعی شكست خورد.
"مجيد ميلاد"  با تاکید بر ضرورت ادامه اعتراض ها در ماه مبارک رمضان، به رژيم عربستان سعودی درباره تفرقه افکنی در بحرين هشدار داد.
وي افزود: نبايد در قبال حمایتهای رژیم آل خلیفه از سنی ها در برابر شیعیان فریب خورد، زيرا این حمایت صادقانه نيست و ادامه نخواهد داشت.

میلاد خاطرنشان کرد: آل خلیفه با این حمایت فقط به منافع خود می اندیشد، و ما و اهل سنت همگي فرزندان اين كشور هستيم و زندگی مسالمت آمیزی در کنار یکدیگر خواهیم داشت.
وی نيروهاي اشغالگر سعودی و رژيم آل خلیفه را مسئول وخامت اوضاع بحرین، تجاوز به نواميس مردم در بازداشتگاه ها، تعقيب مردم انقلابی بحرين و نقض آزادی ها دانست.
مجید میلاد با انتقاد از بازداشت نبيل رجب رییس مرکز حقوق بشر بحرین با اتهامات ساختگي، خاطرنشان کرد که فعالیتهای نبيل رجب کاملا مشروع و قانونی است، و نبايد هيچ كسي را از حق طبيعي دفاع از خود محروم كرد.
مجید ميلاد با اشاره به اينكه وزارت كشور تجمعات مسالمت آميز را مغاير قانون مي داند، گفت: اين اقدام وزارت كشور خود نقض آشكار حقوق بشر به شمار مي آيد.

ــ سازمانهای حقوقی نمی توانند وارد بحرین شوند

نماينده سابق پارلمان بحرين گفت:آل خلیفه بسياري از سازمان هاي بين المللي و حقوقدانان را از ورود به بحرين براي اطلاع دقيق از اوضاع این كشور، منع مي كند.
"عبدالمجيد السبع" گفت : سازمان هاي بين المللي برای ورود به بحرین بارها از رژيم آل خليفه درخواست مجوز كرده اند ولي این رژيم نپذیرفته است.
السبع آل خليفه را به تلاش براي پنهان كردن موارد نقض حقوق مردم بحرين متهم كرد و گفت: سازمان هاي حقوقي بين المللي مانند "پزشكان براي حقوق بشر" و "ديده بان حقوق بشر" گزارش هاي بسياري درباره نقض حقوق مردم و بازداشت و شكنجه فعالان سياسي بحرين منتشر كرده اند.
وی افزود: فعاليت هاي مردم و گروه های سیاسی بحرين از روز 14 فوريه 2011 تا کنون مسالمت آميز بوده است ولي رژيم آل خلیفه همچنان راه حل نظامي و خشونت آميز را درپيش گرفته است.

ــ کارشناس انگلیسی: وضعیت بحرین نگران کننده است

كارشناس انگليسي در امور خاورميانه با انتقاد از لندن به دلیل نحوه برخورد با انقلاب بحرين، وضعيت حقوق بشر در این کشور را نگران كننده توصیف کرد.

"متيو جيمسن" اوضاع منطقه خاورميانه بویژه وضعيت بحرين را نگران کننده توصیف کرد و گفت: خاورميانه از حدود دو سال پيش وارد مرحله سختي شده است و امكان ادامه اين مرحله وجود دارد.  جيمسن خاطرنشان کرد: آل خليفه مسئول وضعيت وخيم حقوق بشر در بحرين است؛ آل خليفه همچون گذشته متوسل به خشونت مي شود و به مطالبات قانوني مردم از جمله آزادي، حقوق بشر، ايجاد اصلاحات و تغيير رژیم استبدادی سلطنتي اهميت نمي دهد.
جيمسن سركوب شديد معترضان بي دفاع بحرين را محكوم كرد و گفت: برخورد خشونت آميز با معترضان مردود است و نبايد در قبال مردمي كه حقوق قانوني خود را مطالبه مي كنند، متوسل به خشونت شد.
این كارشناس امور خاورميانه درباره ادعاي مسئولان انگليسي مبني بر بهبود وضعيت حقوق بشر در بحرين گفت : وضعيت حقوق بشر در بحرين بحرانی است و دولت انگليس باید با درک این وضعیت  موضع جدي تری در این زمینه اتخاذ کند.
جيمسن افزود : وضعيت حقوق بشر بحرين هیچ تغییر نکرده، و در اين كشور هيچ تضميني براي آزادي ها و حقوق بشر وجود ندارد.

وی تأکید کرد: ما نبايد به ادعاي باطل "بهبود وضعيت حقوق بشر در بحرين" امیدوار باشیم بلکه باید به نقض برنامه ریزی شده حقوق مردم بحرین و سیاست های ظالمانه و مردود آل خلیفه توجه کنیم.

ــ سركوب تظاهركنندگان بحريني ادامه دارد

يكي از رهبران جمعيت وفاق بحرين با اشاره به ادامه تظاهرات اعتراضي مردم گفت: سركوب تظاهركنندگان از سوي رژيم آل خليفه دارد و اين رژيم به حقوق بشر احترام نمي گذارد.
"جلال فيروز" اظهار داشت: تظاهرات مسالمت آميز ملت بحرين نقضهاي حقوق بشري رژيم حاكم را برملا كرده است.
وي گفت: رژيم بحرين برخلاف ادعاهايش، به حقوق بشر و حق مردم در برخورداري از آزادي ها پايبند نيست.
عضو برجسته جمعيت وفاق بحرين با اشاره به برگزاري 25 تظاهرات اخير در نقاط مختلف كشور خاطرنشان كرد: دستگاه امنيتي شركت كنندگان در اين تظاهرات را با بي رحمي و خشونت سركوب كرد.

وي افزود: نيروهاي رژيم آل خليفه همچنين جمعي از فعالان حقوق بشر از جمله مهدي عشري را طي اين تظاهرات بازداشت كردند اما عشري در همان روز به سبب فشارهاي مردمي آزاد شد.

فيروز اظهار داشت: نيروهاي امنيتي بحرين منطقه را غرق گازهاي سمي و بمبهاي صوتي كردند، و حتي بعد از متفرق كردن مردم، اين نيروها همچنان به شليك بمبهاي صوتي و گازهاي سمي به خانه هاي مردم ادامه مي دادند.

اين عضو برجسته جمعيت وفاق ادامه داد: درحالي كه مردم تلاش مي كنند تا در تظاهراتي مسالمت آميز و به صورت متمدنانه و بدون خشونت مشاركت كنند ولي رژيم به تظاهركنندگان حمله و تظاهرات را به شدت سركوب مي كند.

فيروز گفت: مخالفان رژيم بحرين با قدرت تمام در صحنه حضور دارند به طوري كه نوعي همكاري، همبستگي و انسجام ميان گروه هاي مخالف براي مشاركت گسترده در تظاهرات وجود دارد.

ــ آل خليفه بحرين را به زنداني بزرگ تبديل كرده است

فعال حقوقي بحريني گفت: رژيم حمد بن عيسي آل خليفه، بحرين را به زنداني بزرگ تبديل كرده تا مردم را سركوب كند.

"عباس العمران" اظهار داشت: رژيم بحرين در 16 ماه گذشته نمايندگان سازمان هاي بين المللي حقوق بشر، خبرنگاران و برخي از نمايندگان اتحاديه اروپايي را از كشور اخراج كرد، زيرا در نبود آن ها سركوب انقلابيون و مردم آسان خواهد بود.

العمران گفت: رژيم آل خليفه نمي خواهد به تعهدات بين المللي در زمينه رعايت حقوق بشر و خودداري از ظلم و استبداد عمل كند.

وي دراين باره افزود: رژيم هر موضع گيري را از سوي سازمان ها يا رسانه ها درباره امور بحرين دخالت خارجي تلقي مي كند.

اين فعال حقوقي بحريني با اشاره به تظاهرات 70 درصدي مردم بحرين در سال گذشته، گفت: رژيم با برپايي اين تظاهرات مشروعيت خود را از دست داد و سرنگون شد.

العمران افزود: مردم بحرين با دو مساله داخلي و خارجي مواجه اند كه رژيم آل خليفه در بخش داخلي مشروعيت خود را از دست داد و مردم پيروز شدند.

اين فعال حقوقي، مساله خارجي در بحرين كه مردم با آن مواجه هستند را عبارت از دخالت ارتش عربستان و حمايت مالي اين كشور و نيز حمايت دولت هاي غربي بويژه انگليس و آمريكا از رژيم آل خليفه عنوان كرد.

العمران درباره نقش انگليس در اين زمينه گفت: اساسا انگليس بود كه شكل گيري اين رژيم را در بحرين مورد پشتيباني قرار داد و قبيله آل خليفه در ايام اشغالگري انگليسي بر بحرين به انگليسي ها تكيه داشتند.

ــ شکنجه زندانیان و فعالان حقوق بشر در بحرین

ریيس انجمن حقوق بشر بحرين، ادامه شکنجه بازداشت شدگان و فعالان حقوق بشر به دست نيروهاي امنيتي آل خلیفه را محکوم کرد.

"يوسف ربيع " اظهار داشت: معترضان بازداشت شده در زندان هاي وزارت كشور و مراكز غير رسمي مانند ساختمان هاي شهرداري با انواع شکنجه از جمله، شوك الكتريكي، سوزاندن با آب و آتش، مواجه هستند.

وي افزود: نیروهای رژیم آل خلیفه در 14 ژوئن 2012 ـ 25 خرداد 91 ـ تظاهرات مسالمت آميز روستاي "عالي"را سركوب كردند؛ و گروهي از تظاهرات كنندگان براي فرار از گاز اشك آور و تيراندازي به يكي از منازل پناه بردند ولی نیروهای امنیتی به داخل منزل یورش برده و ساکنان آن را به شدت مورد ضرب و شتم قرار دادند.

یوسف ربیع گفت: اعضای چند خانواده در روستای الصالحیه که فرزندان آنها بازداشت شده اند نیز در تماس با مراکز حقوق بشر از شکنجه و تجاز به فرزندانشان در زندان خبر داده اند.

یوسف ربيع از محافل بين المللي ، گروه هاي مدافع حقوق بشر و سازمان ملل خواست براي پايان دادن به  اقدامات خودسرانه ، رفتارهای غیر انسانی نیروهای امنیتی با بازداشت شدگان و آزادي فوري همه زندانيان سیاسی، فورا اقدام کنند.
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: