SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:
به گزارش «شیعه نیوز» ، محمدعلی عرفان منش در گفتوگو با ایلنا درباره آمار تفکیکی از زنان روسپی در استان تهران، اظهار کرد: نگاه و برنامه جدید و ویژهای درمقابله با این پدیده زشت در جامعه داریم که موجب جریحه دار شدن احساسات عمومی شده است.
وی با بیان اینکه مهمترین مشکل ما در بحث آسیبهای اجتماعی برخورد بدون کار فرهنگی برای بازگرداندن آسیب دیدگان به سطح جامعه برای داشتن زندگی سالم در جامعه است، گفت: این سیاست در ارتباط با بحث مقابله آسیبها در استان تهران است و به دنبال این هستیم که در عین رعایت کرامت انسانی و توجه به ارزشهای متقاضی جامعه، برخورد آسیب دیدگان را به سمت و سویی ببریم که آنها در جهت بازگشت به جامعه توانمند شوند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری تهران با تاکید براینکه به دنبال آن هستیم تا زندگی آبرومندانه و سالمی را برای آسیب دیدگان در این بخش فراهم كنيم، تصریح کرد: در این مسیر با آگاه سازی و ارائه آموزشهایی لازم به این افراد کمک میکنیم تا ناخوآگاه بازیچه دست کسانی قرار نگیرند که هدایت گر این جریان هستند.
عرفان منش درباره اينكه زنان روسپی به دلیل مشکل روانی یا مسائل مالي به این کار روی میآورند، گفت: در حال عملیاتی کردن در این زمینه هستیم. اگرچه به اعتقاد من پرداختن به این مسائل نه تنها مشکل را حل نمیکند بلکه بر مشکل میافزاید.
وی ادامه داد: این معضل همانند بحث متکدیان دارای چرخه معیوبی است یعنی ما این افراد را از سطح جامعه جمع آوری میکنیم و در مراکز غربالگری چند شبی آنها را نگه میداریم سپس به جامعه باز میگردانیم. این چرخه سالمی نیست چراکه باید این افراد به دستگاههای و سازمانهای ذی ربط برای توانمندسازی تحویل داده شوند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری تهران با ابراز تاسف از اینکه برخی از زنان روسپی از این طریق امرار معاش میکنند، گفت: این یک واقعیت در جامعه ما است و برای حل آن نیازمند ساز و کار مناسبی هستیم خوشبختانه در طرح جدیدی که تهیه شده به تمامی این موارد پرداخته شده است.
عرفان منش با تاکید براینکه پدیده روسپیگری مختص شهر تهران نیست، تصریح کرد: این پدیده در سایر شهرها نیز وجود دارد و باید آن را قبول کنیم چراکه عدهای برای استحاله فرهنگی و نابودی نسل جوان غرب متعصبانه براین قضیه دامن میزند باید با این مورد برخورد واقعی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه طرح اصلاح و برخورد با پدیده روسپیگری در قالب طرح زنان ویژه تدوین شده است، تاکید کرد: در قالب این طرح دستگاههای مسئول به تفکیک وظایفشان مشخص شده است و میخواهيم از تمام ظرفیتها دستگاهها به ویژه دستگاههای فرهنگی، اجتماعی، انتظامی، قضایی و امنیتی که در این بخش مسئول هستند حتی قوه مجریه استفاده کنیم اگرچه همه دستگاهها در این بخش مسئولاند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری تهران با بیان اينكه اگر قوانین در این بخش ناکارآمد باشند، آن را اصلاح و بازنگری میکنیم، گفت: به دنبال آن هستیم این طرح را تا پایان امسال به مرحله اجرا بگذاریم.