SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:
به گزارش «شیعه نیوز» ، وي گفت: برخي از روش هاي متنوعي براي جلوگيري و مخدوش کردن ميراث فکري شيعه استفاده ميکنند.
امام جماعت مسجد آل الرسول در احساء ابراز داشت: آنها ميراث ديني شيعه را متهم ميکنند به اينکه شامل مطالب گمراه کننده و بدعت است و مسلمانان را از آن منع ميکنند و گفتگو در اين باره را با شيعه حرام دانسته و به مسلمانان از هرگونه ارتباط با شيعه هشدار ميدهند.
وي افزود: هنوز هم برخي کشورها اجازه عرضه کتب شيعه را نميدهند تا چه رسد به چاپ و ثبت آنها در چاپخانه هاي داخلي.
سيد هاشم سلمان با اشاره به تلاش هاي صورت گرفته براي رفع اين ممنوعيت ها اظهار داشت: درخواست هاي متعددي از سوي شهروندان شيعه به مسؤولين کشور فرستاده شده که خواستار اجازه نشر کتب شيعه به عنوان بارز ترين حقوق انساني که جامعه بين الملل آن را محترم شمرده، شده اند.
وي افزود: ما همچنان منتظريم که به عنوان يک حق ملي به ما اجازه داده شود که اين کتب را وارد کرده و بفروشيم و چاپ و عرضه کنيم.
امام جماعت مسجد آل الرسول در احساء گفت: تعدادي از اين درخواست ها که به مسؤولين تقديم شده خواستار محترم دانستن مذهب اماميه و به رسميت شناختن آن همانند ساير مذاهب شده اند.
وي تصريح کرد: من شخصا اين درخواست را به صورت رسمي در دومين همايش گفتگوي ملي به مناسبت موضوع روش هاي تحقيق مطرح کردم.
سيد هاشم سلمان گفت: ما همچنان بر اين خواسته تاکيد ميکنيم که مذهب جعفري به رسميت شناخته شود زيرا اين مذهب چيزي از مذاهب اسلامي ديگر کم ندارد به خصوص در کشور ما.
وي ابراز داشت: تبادل کتب شيعه را يکي از حقوق شهروندي است که منتظر تحقق آن و برداشته شدن ممنوعيت نشر ميراث مکتوب شيعه هستيم. تا کي بايد نشر ميراث شيعه ممنوع باشد؟
منبع : مرکز خبر حوزه