SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:
به گزارش «شیعه نیوز» ، حجاج مسلمان از سرزمین چین با عنوان الجاج الصینی وارد مدینه شده و مشخص هستند.
زائران مسلمان از کشورهای مختلف وارد مسجد النبی می شوند که نمایش جالبی از گستره اسلام در سرزمینهای مختلف را نشان می دهد.
حاجیانی از مالزی، بنگلادش، نیجریه، کامرون، گینه، الجزایر، عراق، ترکیه،آذربایجان، مالزی، اندونزی، سنگاپور، چین، پاکستان و افغانستان با لباس، رنگ پوست، لهجه،نژاد، زبان ، فرهنگ و ملیت مختلف وارد مسجد النبی می شوند و هرکدام علامت ویژه ای بر گردن،بر دوش یا بر سر دارند، لباس برخی از زائران دارای پرچم و نام کشور است.
برخی دستبند چاپی با شماره تلفن در دست دارند.
برخی از ما ایرانیها تا نام چین را می شنویم، به یاد کالاهای بی کیفیفت آن می افتیم، اما غافل از این که از جمعیت 1.3 میلیارد نفری سرزمین کهن چین، تعداد قابل توجهی مسلمان هستند.
مردم خارج چین از وضع مسلمانان این کشور پهناور آگاهی چندانی ندارند. این در حالی است که جمعیت مسلمانان چین بیش از 50 میلیون نفر است. حتی بسیاری از چینیهای «هان» که اکثریت قومی این کشور را تشکیل میدهند، در خصوص همسایگان مسلمان خویش آگاهی کمی دارند.
جمهوری خلق چین با حدود ۹.۶ میلیون کیلومتر مربع سومین یا چهارمین کشور وسیع دنیا و دومین کشور بزرگ دنیا از نظر وسعت خاکی (بدون احتساب آبهای داخلی) است.
زائران چینی مرد با عبای بلند سفید و کلاه عرقچین سفید با آرمی روی سینه دارای پرچم چین و نوشته قرمز رنگ «الحاج الصینی» یعنی حاجی چینی مشخص شده و بر روی بازوی برخی هم به خط چینی نام و مشخصات نوشته شده است، همچنین زائران خانم چینی با مقنعه مشکی و لباس سفید با حجاب کامل در حرم نبوی حاضر می شوند.
مسلمانان چینی زائر مهربان و خون گرم هستند و به راحتی با زائران ایرانی ارتباط کلامی به عربی برقرار می کنند.
زائران چینی انسان را به یاد حدیث معروف رسول اعظم(صلی الله علیه و آله) می اندازد که فرمودند:«اطلبوا العلم ولو بالصین» دانش را اگر در چین دورترین نقطه شناخته شده آن زمان یعنی چین است، جست و جو و طلب کنید.
یا به قول علیرضا قزوه شاعر که در یک شب میلاد پیامبر(صلی الله علیه و آله) در مسجد جلیلی تهران می اندازد که گفت،«همان شب چنگ زد در چین زلفت چین و قرناطه» یعنی دعوت به دین اسلام عزیز تا دورترین نقطه خاور در چین و دورترین سرزمین باختر در گرانادا غرب اروپا رسید و مردم آن دیارها با اسلام آشنا شدند.
امروزه با دیدن زائران مسلمان خانه خدا و مدینه منوره از کشورهای مختلف متوجه نتیجه نامه نگاریهای حضرت ختمی مرتبت به خاقانها، قیصرها و پادشاهان آن روزگار می شویم که اسلام گسترده شده و مسلمانان از نقاط مختلف جهان در موسم حج حاضر می شوند.
منبع : فارس