SHIA-NEWS شيعه نيوز:
به گزارش «شيعه نيوز» به نقل از ابنا ، «آیت ا... شیخ عیسی قاسم» روحانی سرشناس بحرینی در نماز جمعه دیروز خود، ضمن ایراد سخنانی مهم، درباره پایان صبر و تحمل مردم به رژیم آلخلیفه هشدار دادند و اعلام کردند که مردم باید از حمایت غرب مأیوس باشند.
آنچه در پی میآید بخشهایی از سخنان ایشان است:
ــ تحمل ما به سر رسیده است. این ملت دیگر تحمل عدم اجرای اصلاحات، استمرار فساد، افساد، عقبماندگی و آشفتگی را ندارد. عدم اجرای اصلاحات و استمرار افساد در نهایت باعث فاجعه ای برای وطن خواهد شد که همه باید از مبتلا شدن به آن جلوگیری کنیم.
ــ ملت بحرین دیگر تحمل ندارد که در این کشور، رأي یک نفر برابر بیست یا سی شهروند باشد. دیگر تحمل نداریم که ارزش رأي این شهروند برابر یک بیستم یا یک سی ام رأي یک نفر دیگر باشد.
ــ ما دیگر نمیتوانیم تحمل کنیم که هزاران تن به دلیل شرکت در تظاهرات و تحصن، از کار اخراج و از کسب روزی حلال و به دست آوردن لقمه ای با عزت، محروم شوند که نتیجه آن گرسنگی هزاران زن و کودک و پیرزن است. این مراکزی که در اثر اخراج کارکنان و کارمندان خالی شده است با وارد کردن نیروهای خارجی که با دستمزد های بسیار بالا از ثروت های این ملت مظلوم پر می شود.
ــ این ملت تحمل ندارد صندلی های دانشگاه ها از دانشجویان دختر و پسر خالی شود تا توانایی ها و استعدادهای ذهنی آنان نابود شود و به جای آنان گروهای کم فرهنگ و کم معرفت قرار گیرند.
ــ مردم تحمل نخواهند کرد مردان، جوانان و کودکان شریف این ملت زندگی خود را در زندان ها، بازداشتگاه ها زیر شکنجه و اهانت بگذرانند؛ و آزادی دینی این ملت مصادره گردد؛ در اماکن عبادی مورد مزاحم قرار گیرند و بر سر موقوفات آنان با آنها درگیر شود؛ برای اقامه مراسم دینی مجازات شوند؛ مورد اهانت و محکومیت قرار گیرد و با فحش و ناسزا رو برو شود و یا با کسی که به دنبال تعیین سرنوشت ملت خویش است مانند برده برخورد شود و با او مانند فرد ناتوانی که توان نظر دادن در مورد خود را هم ندارد برخورد شود.
ــ این ملت تحمل نخواهد کرد ثروات های او در دریا و خشکی در برابر دیدگان او به غارت برود و او ساکت باشد و از دردهای خود سخن نگوید، این امر به همراهی بسیاری از امور ناشایست و دردناک دیگر باعث شده است تحمل این وضع ناممکن گردد.
ــ لذا تغییر وضع و فراگیری اصلاحات، استمرار و تعمیق آن در آگاهی ملت و فهم و اراده آن ضروری است.
ــ غرب، آمریکا و اروپا با چه کسی هستند؟ با حکومت های وابسته یا با جنبش های در حال حرکت و ملتهای خواستار استقلال؟
ــ آمریکا و اروپا در پی چه هستند؟ کشورهای بزرگ و استکباری چه می خواهند؟ همه آنان در پی نیروهای دستنشاندهاند. آنان به دنبال برده، ثروت های ملل، مناطق جغرافیایی حساس، فرصتهای استعمار و بهرهگیری، دخالت راحت در امور دیگران و تسلط و تعیین سرنوشت ملتها هستند.
ــ پس غرب و کشورهای استکباری و طغیانگر با کشورهای وابستهای هستند که از تقدیم ثروت، عزت، کرامت انسانی، ارزش و دین خود به قدرتهای بیگانه برای بقای قدرتشان فرو گذار نمی کنند و مصلحت وطن را به آن می فروشند. مصلحت بیگانگان با حکومت هایی است که همه چیز را برای ماندگاری خود هرچند برای یک روز می فروشند و هرگز امکان ندارد این مصلحت با گرایش ها و جنبش هایی باشد که به آزادی تصمیم و عزت ملی و مردمی خود پایبند است، همراهی نماید. حال این تحرک از هر گرایشی باشد مادامی که در پی استقلال است با مصالح غرب همخوانی ندارد.
ــ عدم همخوانی روح استعمار، بهرهگیری، بردهپروری و استکبار این طمعکاران با جنبشهای اسلامی صادقانه، امری مهم و دائمی است. دشمنان از عزت اسلام، قدرت، صلابت ، اصولگرایی، مقاومت، اخلاص، پاکی، انقلابی بودن دین آگاهند. اسلام دینی بلند مرتبه است که هیچ چیز بر آن بلندا نمی گیرد؛ در حالی که استعمار در پی کسی است که بر آن برتری داشته باشد.
ــ همراهی استکبار با جنبشهای آزادیطلبانه ( چنانکه برخی در مورد لیبی به آن اعتقاد دارند) زیاد به طول نخواهد انجامید. موضع غربیها در برابر آزادیخواهی، استقلال و مصلحت ملی جنبشها، دیر یا زود به درگیری سختی خواهد انجامید. این مسأله با شیوه های متنوعی صورت خواهد گرفت که غرب با مهارت و هنر خاص آن را انجام می دهد تا اینکه سرانجام حقیقت آن آشکار خواهد شد.
ــ باید از پشتیبانی قدرت های استکباری از جنبش های آزادیخواهانه در جهان ناامید باشیم؛ همانطور که از تسلیم حکومت های وابسته در برابر حق، عدالت و خواسته های منطقی ملت مأیوس هستیم.