- فرهنگی و اجتماعی
- حوزه و مرجعیت
- دین و اندیشه
- سياسی
- اقتصادی
- بیوگرافی
- فناوری
- تاریخی
- حوادث
- عکس
- رپورتاژ
- صوت
- طنز
- روانشناسی و مشاوره
- بهداشت و سلامت
- آشپزی و آشپزخانه
- تکنولوژی و فناوری
- مباحث زناشوئی
- کودک و خانواده
- اخلاق اهل بیت
- احکام اسلامی
- سبک زندگی
- دین و مذهب
- گردشگری
- اجتماعی
- گوناگون
- علمی
- سیستان و بلوچستان
- خوزستان
- تهران
- کردستان
- آذربایجان غربی
- فارس
- گیلان
- مازندران
- البرز
- همدان
- ایلام
- کرمانشاه
- خراسان
- هرمزگان
- کرمان
- گلستان
دوستان عزیز و خوب من در سایت شیعه نیوز از شما یک خواهشی دارم و آن این است که این مطلب من را کامل بخوانید و اگر قبول داشتید بپذیرید و اگر قبول ندارید حتما یک بررسی کنید و بعد آن را قبول نکنید و رد کنید.
موضوع از این قرار است که : عکسی که شما با تیتر تصویری از حرم پیامبر مهربانی حضرت محمد (صلی الله علیه واله) متعلق به سال 1930 میلادی معرفی کرده اید چند اشکال دارد :
اول اینکه در ذیل عکس کلمه مدینه را به انگلیسی اشتباه ذکر کرده اید .پ
دوم اینکه این عــــــکــــــس مربوط به شهر مدیـــــــــــــــــــنـــــــــــــــه نیـــــــــست و خب بالطبع مربوط به حرم پیامبر هم نیــــــــست
این عکس در شهر مـــــــــــــــــــکه است و مربوط به بیت الله الحرام است .
دلایل نظر من :
اول - گل دسته موجود در عکس نباید با گلدسته سفید رنگ کنار گنبد سبز پیامبر اشتباه گرفته شود گلدسته پیامبر با فاصله بسیار کمی با آن قرار دارد ولی در اطراف این گل دسته هیچ گنبدی دیده نمی شود
دوم : اگر در عکس های موجود بین مکه و مدینه دقت کنید می بینید که این گل دسته هیچ شباهتی با گلدسته مدینه ندارد و مربوط به حرم امن الهی است
سوم : در اطراف این گلدسته که در عکس دیده می شود تعداد زیادی گنبد کوچک قرار دارد که در ضلع بعدی و در سمت راست عکس هم دیده می شود و این طور گنبد با نوک تیز در کنار مسجد النبی وجود ندارد و اگر به عکس اطراف کعبه نگاه کنید کاملا تفاوت را متوجه خواهید شد.
چهارم : شهر مدینه کوهستانی نیست ولی شهر مکه کوهستانی بوده و خانه خدا در داخل گودی قرار دارد و اطراف آن در قدیم پر از خانه بوده است و در عکس کاملا کوه اطراف کعبه و خانه ها دیده می شود.
پنجم : در لبه های پشت بام حرم پیامبر اشکال موجود در عکس دیده نمی شود این لبه ها از جنس سنگی خاص است که فقط در اطراف صحن کعبه دیده می شود ولی در مدینه النبی این طور نبوده و کاملا با اشکالی دیگر است که در داخل آنها اسم یاران و اهل بیت پیامبر آمده است.
ضمنا حتی راه ساده آن این است که شما تعداد گنبدهای موجود در عکس را شمارش کنید و بعد با عکس های دیگر مثلا عکسی از بالای حرم پیامبر مقایسه کنید تا متوجه این اشتباه فاحش خود بشوید
حالا من به شما اطمینان می دهم که دچار اشتباه بدی شده اید و از شما تقاضا دارم که به عنوان تنها سایت مستقل شیعی کمی در اخبار و تصاویر خود دقت کنید بارها اشتباهات فاحش شما را متذکر شده ام و خدا می داند که قصد تخریب ندارم و دلیل این حرف من هم این است که این مطلب به صورت خصوصی برای شما ارسال می شود و اگر دوست داشتید می توانید آن را در سایت نمایش بدهید و من فقط می خواهم اگر نظرات من درست و صحیح بود مطلب خود را اصلاح کنید و اصلا نمی خواهم نظرم را منتشر کنید البته اگر دوست داشتید البته اگر خود شما دوست دارید آن را منتشر کنید و حتی پس از ویرایش منتشر کنید هیچ حرفی ندارم ولی متاسفانه تا کنون به اکثر نظرات صحیح و درست من توجهی نکرده اید ولی این را بدانید که آرشیو کاملی از سوتی های شما جمع آوری کرده ام .
با تشکر
.......................................
دوست گرامی
ضمن تشکر از جنابعالی
تحقیقات و منابع اینترنتی حاکی از انست که این تصویر نمایی از بخشی حرم نبوی است .
......................................
با تمام احترام برای این دوست عزیز، ضمن آنکه اثبات نمی کنم که این تصویر متعلق به چه مکانی باشد، ولی دلایلی که ایشان آورده، اطمینانی را در انسان ایجاد نمی کند به دلیل اینکه اولا اینعکس مال سال 1930 است نه اکنون. پس باید حرم امن الاهی و حرم رسول اکرم در آن هنگاممورد ملاک و مبنا قرار گیرد. پس تعداد گنبدها و یا شکل گلدسته و هر چیز دیگر، دلیل قطعی بر رد اینکه این عکس متعلق به حرم رسول اعظم صلی الله علیه و آله و سلم و عجل فرجهم باشد، نمی شود.
و دیگر اینکه شهر اهواز، شهری است زیر سطح دریا، ولیکن در همان سطحی که هست هم پستی و بلندی و ارتفاعات اندک دارد و وجود ارتفاعات در یک عکس نشان دهنده کوهستانی بودنش نیست.
به هر حال، این عکس، حتی اگر مطابق آنچه در موردش نوشته اند باشد، ولی آن قدر نامفهوم و ناشیانه هست که نشان ندادنش بهتر از نشان دادنش باشد.