به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از فارس، رئيس سازمان نظام روانشناسي و مشاوره كشور گفت: از هر 4 ازدواج يكي در آستانه طلاق قرار دارد و ريشه اصلي همسرگريزي و جدايي و طلاق دافعههاي فكري، كلامي و رفتاري است. همسران خوشبخت و آرامشگر آناني هستند كه وجودشان پر از جاذبه فكري، كلامي و رفتاري است.
لامعلي افروز افزود: طلاق به عنوان يك آسيب اجتماعي محسوب ميشود و متأسفانه يكي از آثار شوم طلاق سرگرداني، نگراني و تعارضهاي رواني فرزند يا فرزندان است كه ميتواند به صورتهاي مختلف مانند غم زدگي، گوشهگيري، خانه گريزي، اضطراب، افسردگي، عصبانيت و پرخاشگري خود را نشان دهد. از هر 4 ازدواج يكي در آستانه طلاق قرار دارد.
وي گفت: بچهها براي حسن تربيت به سرپرستي مهربان، صبور و پرصلابت نيازمندند. همواره بدسرپرستي به مراتب بدتر از بي سرپرستي است. بديهي است كه در مراحل اوليه رشد و تربيت بيشترين نقش به عهده مادر است. مادري كه خود از امنيت رواني برخوردار بوده همواره دلي آرام و وجودي آرامشگر داشته باشد و اين مقدور نخواهد بود مگر با وجود همسري مهربان و سنگرباني صبور و آرامش بخش.
رئيس سازمان نظام روانشناسي و مشاوره كشور اضافه كرد: آنچه كه بايد به عنوان يك اصل محوري تربيت مطلوب در ارتباط با وضعيت فرزندان بعد از طلاق اين است كه همه سعي و تلاش بر اين مبنا باشد كه فرزندان دچار تعارض و دوگانگي نشوند. هرگز در نزد فرزندان از پدر يا مادر بدگويي و انتقاد نكنيد و يادتان باشد كه فرزند خردسال شما قاضي نيست كه بين پدر و مادرش به قضاوت بنشيند و حكم صادر كند.
افروز گفت: توصيه جدي اين است كه مردان و زنان يعد از طلاق هرگز نسبت به همديگر در نزد كودك زبان انتقاد نگشاييد و بدگوي نكنند بلكه تا آنجا كه برايتان مقدور است، به رغم همه ناراحتيها، گلهها و اعتراضهايي كه نسبت به هم دارند، از تكريم شخصيت يكديگر دريغ نورزيد. اين روش براي وحدت فكري و توحيد عاطفي فرزندان و براي حسن تربيت او مناسبتر است. هميشه با زبان تأييد، كلام ترغيب، نگرش مثبت و خوشايند با او سخن بگوييد.