۰

وزیر ارشاد:همکاری با بی‌بی‌سی جرم است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فعالیت شبکه بی بی سی فارسی در داخل کشور را غیر قانونی خواند و گفت: همکاری با این شبکه برای اشخاص ایجاد مشکل می کند.
کد خبر: ۱۲۱۰۴
۱۳:۴۰ - ۰۳ بهمن ۱۳۸۷
به گزارش مهر،محمد حسین صفار هرندی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ظهر امروز پس از پایان جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سئوال که آیا همکاری خبرنگاران با بی بی سی فارسی جرم محسوب می شود یا خیر، اظهار داشت: وقتی کاری و جریانی غیر قانونی عنوان می شود همه تبعات و آثار به آن ارتباط پیدا می کند و حکم، حکم یگانه ای است.

وی افزود: در خصوص پرهیز از همکاری با بی بی سی فارسی بارها از سوی مقامات امنیتی و همچنین وزارت ارشاد هشدار داده شده است زیرا طراحی که پشت این شبکه وجود دارد خیرخواهانه نیست و کسانی که دل در گرو ایران دارند باید خود را از این جریان فتنه بر حذر دارند.

صفار هرندی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه آیا این حکم در رابطه با سایر شبکه های خارجی نیز وجود دارد یا خیر، گفت: این موضوع متفاوت است چرا که رسانه ای که به زبان اصلی ما فعالیت می کند فقط بر روی موضوع ایران تمرکز دارد و اگردقت کنید متوجه می شویدکه خبرهای بی بی سی انگلیسی با بی بی سی فارسی متفاوت است و مصرف های متفاوتی نیز دارد.

وزیر ارشاد خاطر نشان کرد: بی بی سی فارسی در ایران عملیات انجام می دهد ، ما نباید ساده لوح باشیم و از آن بگذریم زیرا سابقه بی بی سی از گذشته های دور تا امروز و همچنین سابقه انگلستان در جریان سازی کشور ما و آشوب کردن، فتنه گری و بر هم زدن انسجام ملی سابقه بدی است.

وی همچنین در پاسخ به سئوالی درباره اقدامات شبکه بی بی سی انگلیسی و همکاری آن با بی بی سی فارسی تصریح کرد: اگر بی بی سی انگلیسی فرآورده های خود را در اختیار بی بی سی فارسی قرار دهد، مطابق قانون با آن رفتار می شود و ما برای فعالیت غیر رسمی غیر قانونی موضوعات را دنبال می کنیم.

صفارهرندی اضافه کرد: بخش امنیتی ومسئولان و دست اندرکاران وزارت اطلاعات توضیحاتی را در این خصوص ارائه نموده و نمونه هایی از عملکرد مخرب این شبکه را می توانند ارائه کنند.

وی درپاسخ به این سئوال که آیا این اقدام ایران مخالفت با جریان آزاد اطلاعات درجهان محسوب نمی شود،خاطر نشان کرد:کاری که بی بی سی فارسی انجام می دهد جریان هدایت شده اطلاعات است نه جریان آزاد اطلاعات.

صفارهرندی در ادامه در پاسخ به این سئوال که آیا از اقدامات رسانه ها در خصوص پوشش خبری فجایع غزه آماری در دست دارید یا خیر، گفت: باید از رسانه های جمعی کشورمان به خصوص رسانه ملی، خبرگزاری ها و مطبوعات در پوشش وقایع غزه سپاسگزار باشیم چرا که در مجموع از عملکرد رسانه ها رضایت کامل وجود دارد و باید به همه رسانه های کشور دست مریزاد گفت.

وزیرارشاد همچنین درپاسخ به سئوال دیگری مبنی براینکه آیا با هنرمندانی که در شبکه های خارجی ایفای نقش می کنند برخورد می شود یا خیر،تصریح کرد:عملکرد اهالی فرهنگ وهنر ما درچارچوب قوانین کشور باید انجام شود و خوشبختانه اکثر هنرمندان و دست اندرکاران فرهنگی کشورمان خود را ملزم به رعایت این موارد می دانند.

وی افزود: در صورت خارج شدن از این چارچوب طبیعتا عمل غیر قانونی شکل می گیرد.

صفار هرندی در پاسخ به این سئوال که آیا آنان برای این اقدامات خود نیازمند اخذ مجوز از وزارت ارشاد هستند یا خیر، ادامه داد: اگر بنا باشد همکاری با رسانه ها و مراکز فرهنگی خارج از کشور انجام دهند ، کسب اجازه لازم است.

وزیر ارشاد همچنین عملکرد شبکه های پرس تی وی و العالم و همچنین روزنامه ها و خبرگزاری ها را در پوشش خبری فجایع غزه بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: شبکه های ما در جهان شاخص بودند و در پوشش وقایع غزه به یک الگو تبدیل شدند.
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: