۰
سايت حوزه منتشر كرد

ويژه‌نامه اينترنتي "روز مباهله پيامبر اكرم(ص) با مسيحيان"

پايگاه اطلاع‌رساني حوزه هم‌زمان با بيست و چهارم ذي‌حجه روز مباهله پيامبر اكرم (ص) با مسيحيان ويژه‌نامه‌اي اينترنتي منتشر كرده است.
کد خبر: ۱۱۶۲۸
۲۰:۰۷ - ۰۳ دی ۱۳۸۷
به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از فارس، روز مباهله، قضيه مباهله پيامبر با مسيحيان و دستاوردهاي مباهله، داستان مباهله، هيات نجران و داستان مباهله، خلاصه‌اي از مباهله پيامبر، مباهله روشن‌ترين دليل باورهاي شيعه و سند حقانيت شيعه و مباهله پيامبر واقعه‌اي عظيم از بخش‌هاي تشكيل دهنده اين ويژه‌نامه است.

همچنين تفسير آيه مباهله، آيه مباهله (آيه 61 سوره آل‌عمران) و شان نزول آن، تفسير آيه مباهله از ديدگاه اهل بيت و اهل سنت، معناي «نفس» در آيه مباهله، فاطمه عليهاالسلام تجلي تمام زنان مقدس قرآني بر اساس آيه مباهله، نگاهي به جايگاه حضرت فاطمه عليها السلام در آيه مباهله از ديدگاه اهل سنت، مسجد مباهله كجاست؟ و روز مباهله پيامبر (قطعه ادبي) از ديگر بخش‌هاي اين ويژه‌نامه است.

در بخش «روز مباهله» مي‌خوانيم: «مباهله، داستان مقابله نور با ظلمت، غلبه سپيدي بر تاريكي و رويارويي عده‏اي سايه‏نشين با ستارگان خلقت بود. سيطره توحيد بر تثليث، چيرگي معنويت نبوي بر وسوسه‏هاي خناسان و اوهام شكاكان، شكسته شدن هيبت منكران و خضوع باطل در برابر حق، در روز مباهله ظهور يافت.»

«مباهله، شكوه عظمت و كبريايي خداوند در اثبات حقانيت رسول اكرم صلي‏الله‏عليه‏و‏آله و درخشش نور الهي در وجود پاك‏ترين و برترين انسان‌ها بود؛ همان كساني كه قرآن درباره آنان فرمود: «خداوند مي‏خواهد پليدي و ناپاكي را از شما اهل بيت دور كند و كاملاً شما را پاك سازد» و به راستي مباهله، حقيقتي هميشگي است.»

در ادامه اين بخش آمده است: «مباهله از نظر ريشه لغوي، از ماده بهل به معناي رها كردن و تخليه نمودن، و ابتهال در دعا، به معناي تضرع، خلوص و واگذاري كار به پروردگار متعال است. مباهله از نظر مفهوم متداول، خالي كردن درون و ترك نفس براي كسب خلوص و توجه كامل به سوي خداوند و درخواست لعن خدا براي دروغ‏گو است؛ يعني وقتي استدلالات منطقي سودي نداشت، دو طرف در يك‏جا جمع مي‏شوند و به درگاه خدا تضرع مي‏كنند تا دروغ‏گو را رسوا سازد و مجازات كند.»

همچنين در بخش «داستان مباهله پيامبر اكرم (ص) با مسيحيان» آمده است: «نجران يكي از شهرهاي منطقه حجاز است كه در مرز يمن قرار دارد. در صدر اسلام، اهالي آنجا طبق آئين مسيحيت مي ‏زيستند، تا اينكه در سال دهم هجرت، پيامبر اسلام صلي الله عليه و آله توسط خالد‌بن‌وليد اهالي آن منطقه را به اسلام دعوت فرمود و گروه بسياري مسلمان شدند، ولي عده‏‌اي نيز در كيش نصرانيت باقي ماندند.»

«به دنبال اين حادثه، حضرت رسول اكرم صلي الله عليه و آله نامه‌‏اي به بزرگان نصاراي نجران نوشت. آنان بعد از رسيدن نامه پيامبر صلي الله عليه و آله به هراس افتادند و بعد از مشورت با هيئتي مركب از 14نفر و به سرپرستي سه كشيش به نام‌هاي اهتم، عاقب و سيد به مدينه آمدند.»

براي مشاهده ويژه‌نامه "روز مباهله پيامبر اكرم (ص) با مسيحيان" به نشاني اينترنتي زير مراجعه كنيد.

http://www.hawzah.net/Hawzah/Vijeh/vijeh.aspx?id=45865
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: