به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از واحد مركزي خبر، شبکه الجزیره درباره غزه اعلام کرد : کالاهای مصرفی که وارد غزه شده کافی نیست ، تهیه غذا برای کودکان بسیار دشوار است و مردم برای تهیه نیازهای خود با مشکل روبرویند.
سخنگوی آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی وابسته به سازمان ملل ، آنروا ، هم خاطرنشان کرد : مشکلات غزه آنقدر گسترده است که با ورود چند کامیون شامل کمک ها یا باز شدن محدود گذرگاه ها برطرف نخواهد شد.
مقامات آژانس کمک به آوارگان فلسطینی اعلام کرده است بازشدن محدود گذرگاه های غزه برای آنراو که به 750 هزار فلسطینی کمک غذایی منظم می کند اهمیت زیادی ندارد و این گذرگاه ها باید به طور مستمر باز باشند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ، حماس ، هم اقدام صهیونیست ها را در گشودن جزئی گذرگاه های غزه نوعی عوامفریبی دانست.
خلیل ابولیله گفت : صهیونیست ها با این اقدام قصد فریب افکار عمومی را دارد.
همزمان یک شورای حقوقی فلسطینی هم درباره وخامت اوضاع درمانی کودکان ساکن غزه هشدار داد.
این شورا اعلام کرده است قطع برق ، موجب به تعویق افتادن جراحی بیش از120 بیمار از جمله 23 کودک مبتلا به نارسایی کلیوی شده است.
در این حال دیروز - چهارشنبه - ایهود اولمرت نخست وزیر در نشستی با ایهود باراک وزیر جنگ و زیپی لیونی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی حمله نظامی گسترده به غزه را بررسی کردند. وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی هم مردم غزه را به حمله نظامی گسترده تهدید کرد .
این در حالی است که سازمان ائتلاف بین المللی مبارزه با فرار از مجازات در دادگاه کیفری بین المللی لاهه علیه رژیم صهیونیستی اقامه دعوا کرد.
این سازمان اقدامات رژیم اسرائیل علیه مردم غزه را از بارزترین موارد جنایت علیه بشریت خواند .
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد نیز رژیم صهیونیستی را به شکنجه کردن فلسطینیان متهم کرد.
این شورا پس از بررسی وضع حقوق بشر در فلسطین از اسرائیل خواست به اعمال شکنجه و تنبیه های خشونت بار غیر انسانی ضد فلسطینیان پایان دهد.
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد همچنین از اسرائیل خواست هرچه سریعتر مفاد کنوانسیون ضد شکنجه را به رسمیت بشناسد.
در ایران نیز سازمان ها و تشکلها با انتشار اطلاعیه هایی ، مردم ایران را به راهپیمایی برای محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در روز جمعه فرا خواندند.