به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از مهر، شهریان خان از مسلمانان معتقد آمریکایی که در دانشگاه استنفورد کالیفرنیا مشغول تحصیل است، گفت: صرف غذای حلال در فضای دانشگاه دشوار نبوده است.
خان دانشجوی کامپیوتر این دانشگاه در این رابطه گفت: غذای ویژه مسلمانان در چندین نقطه در داخل دانشگاه در دسترس است.
وی همچنین اظهار داشت که تنوع غذای حال نیز بسیار خوب است و قیمت آن به نحوی تعیین شده که بسیاری از دانشجویان استطاعت پرداخت آن را دارند. تنها مسئله در این دانشگاه این است که تا زمانی که درخواست غذای حلال وجود نداشته باشد این نوع غذا از سوی دانشگاه ارائه نمی شود اما آن هم مشکل حادی نیست که نتوان بر آن فائق آمد. شاید این امر به علت تعداد اندک دانشجویان مسلمان باشد.
محمد باقر از دانشجویان دانشگاه هاروارد ماساچوست گفت: تعداد بسیاری از دانشجویان مسلمان در این دانشگاه موجبات در دسترس قرار گرفتن غذای حلال را فراهم کردند.
وی افزود: با حمایت برخی کشورهای اسلامی تنوع غذای حلال دانشگاه هاروارد افزایش و قیمت آن کاهش یافته است و جدا از غذای حلال بسیاری از انواع غذاهای شرقی در دانشگاه در دسترس دانشجویان که از اقوام مختلف تشکیل شده قرار می گیرد.
عباد رحمان دانشجوی دیگری از دانشگاه ماساچوست نیز با اشاره به اینکه این دانشگاه از سال گذشته ارائه غذای را حلال به دانشجویان آغاز کرده است، گفت: تنوع بسیار خوبی در میان غذاهای حلال این دانشگاه وجود دارد. هرکس در طول روزهای هفته می تواند از آن برخوردار شود، اما در آخرهفته ها این نوع غذا براساس درخواست دانشجویان تهیه می شود.
پیش از آنکه غذای حلال وارد دانشگاه شود مسلمانان مجبور بودند برای صرف نهار دانشگاه را ترک کرده و تا نزدیکترین رستورانی که غذای حلال ارائه می دهد بروند.
این درحالی است که یافتن غذای حلال در دانشگاه های آمریکا همیشه هم کار ساده ای نیست.
امتیاز علی از دانشجویان بورسیه دانشگاه نیو هاون در کانکتیکت آمریکا گفت: به رغم افزایش تعداد دانشجویان مسلمان در این دانشگاه تدارک غذای حلال چندان رضایت بخش نیست.
وی گفت در ماه های آغازین ورود خود به این دانشگاه یافتن غذای حلال کار ساده ای نبوده است، اما در ماه های بعد وی وسیله نقلیه ای برای خود فراهم کرده و برای خرید به نزدیکترین فروشگاه حلال می رود.
در سایر دانشگاه ها نیز چون دانشگاه تکنولوژی جورجیا غذای حلال به غذایی کمیاب تبدیل شده و مسلمانان با روی آوردن به غذای گیاهی و دریایی بر این مسئله غلبه می کنند.
به رغم اینکه این دانشگاه دارای 220 دانشجوی مسلمان است، یک غرفه برای فروش غذای حلال هم وجود ندارد.
در دانشگاه شهرهای واشنگتن دی سی، ویرجینیا و مریلند مسئله غذای حلال یک مشکل بزرگ برای مسلمانان است.