۰

استخدام فالگير در آرايشگاههاي زنانه

در بعضي از آرايشگاه‌ها که فال‌گير اتاق خاصي دارد و تبحر در حرفه‌اش، حتما براي خوردن قهوه و برگردان کردن فنجانش در نعلبکي بايد وقت قبلي گرفت؛ مگر در شرايط اضطراري و موارد فوري!
کد خبر: ۱۸۶۶
۰۰:۰۰ - ۰۷ آذر ۱۳۸۶

اين روزها اغلب آرايشگاه‌ها براي تکميل کادرشان هم که شده يک نفر فال‌قهوه‌‌گير را استخدام مي‌کنند، البته بسته به کلاس آرايشگاه و وزن جيب مراجعان شرايط و نوع کار فال‌گير هم فرق مي‌کند!

به گزارش شيعه نيوز به نقل از برنا، در بعضي از آرايشگاه‌ها که فال‌گير اتاق خاصي دارد و تبحر در حرفه‌اش، حتما براي خوردن قهوه و برگردان کردن فنجانش در نعلبکي بايد وقت قبلي گرفت؛ مگر در شرايط اضطراري و موارد فوري!

اما در بعضي ديگر که يکي از آرايشگرها وظيفه‌ خطير فال‌گيري را عهده‌دار مي‌شود، هر وقت مراجعي باشد از حضورش استقبال مي‌شود و نيازي به وقت قبلي نيست!

الهه يکي از فال‌گيرها است که البته کسي را بدون وقت قبلي نمي‌پذيرد. او مي‌گويد: نمي‌دانم چرا عده‌اي سعي مي‌کنند فال قهوه را با يک‌سري از خرافه‌پرستي‌ها يکي کنند. در صورتي که فال قهوه يک جور علم است!

او اعتقاد دارد که تا به حال از طريق همين فنجان‌هاي قهوه راه سرنوشت بسياري را گفته و آن‌ها توانسته‌اند با اطلاعات بيشتري در مسير زندگي‌شان قدم بردارند!

او ادامه مي‌دهد: وقتي که داخل فنجان را نگاه مي‌کنم، پر است از علامت و نشانه. نشانه‌هايي که شايد تنها من معنايشان را بفهمم و بتوانم براي ديگران توضيح دهم.

حميد صداقت، کارشناس جامعه‌شناسي مي‌گويد: فال قهوه که امروزه بيشترين اقبال را در ميان مردم به ويژه خانم‌ها پيدا کرده است، يکي از مهمترين مصداق‌هاي خرافه‌پرستي در جامعه است.

او معتقد است: کساني که به کار فال‌گيري روي مي‌آورند اغلب روانشناسان خوبي هستند. آن‌ها با زيرکي اطلاعات مورد نظرشان را از عکس‌العمل‌هاي مخاطبان- که اغلب افراد ساده‌لوحي هستند- حدس مي‌زنند و سپس همان‌ها را برايشان بازگو مي‌کنند.

صداقت مي‌افزايد: رواج اين خرافه‌پرستي‌ها و اعتقاد به حرف‌هاي آن‌ها باعث مي‌شود نوعي سستي در فعاليت‌هاي افراد ايجاد شود و آن‌ها تنها منتظر تحقق گفته‌هاي فال‌گير بمانند. بي‌شک افزايش اين ديدگاه در ميان افراد مي‌توانند ضربه‌هاي جبران‌ناپذيري به بدنه‌ي اجتماع وارد کند.

حضور اين افراد در آرايشگاه هاي زنانه و محيط هايي که بيشتر زنان و دختران جوان در آنها تردد دارند، بيشتر مويد اين مطلب است که اين قشر از جامعه گرايش بيشتري براي مراجعه به افرادي دارند که به ظن خود قادرند آينده راپيش بيني و يا گره اي از مشکلات آنها بازکنند. بنابراين با توجه به افزايش تعداد فالگيران و حضور بيشتر آنها در سطح شهر مي توان گفت: در حال حاضر گرايش به خرافه پرستي در ميان دختران و زنان جوان شيوع بيشتري يافته است.

سردار محمدعلي نجفي، رئيس پليس نظارت بر اماکن عمومي ناجا نيز معتقد است، فالگيري و تداخل صنفي مانند مزون لباس و فروش لوازم آرايش در آرايشگاه ها ممنوع است و نيروي انتظامي با استفاده از بازرسان زن که به صورت غير محسوس از اين اماکن بازرسي مي کنند با اين آرايشگرها برخورد مي کند.

ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: