۰

اعتراضات به دست‌دادن پادشاه سعودي با ملکه انگليس بالا گرفت

ملک عبدالله که براي ديدار با ملکه انگليس به کاخ باکينگهام رفته بود مورد استقبال رسمي قرار گرفت و پس از حضور در ميدان سواران، با اليزابت دوم دست داد.
کد خبر: ۱۵۱۲
۰۰:۰۰ - ۱۰ آبان ۱۳۸۶

به گزارش «شیعه نیوز»،اعتراض‌هاي داخلي در عربستان به دست‌دادن ملک عبدالله بن عبدالعزيز، پادشاه سعودي با اليزابت دوم، ملکه انگليس، بالا گرفته است.

ملک عبدالله که پيش از سفر به لندن، با اعتراضاتي در ميان برخي شاهزاده‌هاي سعودي و افکار عمومي کشورهاي اسلامي به علت تصميم براي ديدار با ملکه انگليس روبرو شده بود، از ديروز به علت دست‌دادن با وي، با اعتراضات داخلي مواجه شد.

برخي اسلام‌گرايان منطقه، پيش از اين با طرح موضوع اعطاي نشان شواليه به سلمان رشدي، نويسنده مرتد انگليسي از سوي اليزابت دوم، خواستار لغو ديدار ملک عبدالله با وي شده بودند.

ملک عبدالله که براي ديدار با ملکه انگليس به کاخ باکينگهام رفته بود مورد استقبال رسمي قرار گرفت و پس از حضور در ميدان سواران، با اليزابت دوم دست داد و او نيز متقابلاً سفر وي به انگليس را خوشامد گفت و وي را به مراسم ضيافت شام رسمي دعوت کرد.

ملکه انگليس همچنين با تقدير از نقش عربستان سعودي در برقراري صلح بين اسرائيل با کشورهاي عربي، حضور ملک عبدالله در لندن را مغتن دانست و بار ديگر به وي خوشامد گفت.

در ادامه پادشاه سعودي با اشاره به روابط گسترده رياض با لندن از بيش از يک قرن پيش، به ديدار بنيان‌گذار حکومت آل‌سعود با وينستون چرچيل، نخست‌وزير اسبق انگليس اشاره و بر تقويت روابط مبتني بر منافع مشترک دو کشور تأکيد کرد.

بسياري از کاربران پايگاه‌هاي خبري عربي در قبال انتشار تصاوير و اخبار مربوط به دست‌دادن ملک عبدالله با ملکه انگليس، از اين اقدام غير اسلامي ابراز انزجار کرده‌اند.

بنا بر گفته کارشناسان، پادشاه عربستان سعودي، در ميان افکار عمومي اهل‌سنت اين کشور علاوه بر جايگاه سياسي، از وجهه ديني نيز برخوردار است و اين قبيل اقدامات غير اسلامي، مي‌تواند به جايگاه وي در ميان افکارعمومي ضربه بزند.

از سوي ديگر، شيخ يوسف القرضاوي، از مفتي‌هاي برجسته اهل‌سنت، همزمان با انتشار فتوايي، هر گونه دست‌دادن با نامحرم را به جز در شرايط اضطراري و خوف از فتنه، حرام اعلام کرده است.

وي در اين فتوا که در پايگاه اينترنتي وابسته به هيأت علماي مسلمان با عنوان «المصافحة بين الجنسين» منتشر شده است، تصريح کرد: اگر چه ابوبکر بر خلاف قول عايشه که معتقد بود پيامبر(صلی الله علیه و آله و سلم ) هرگز با زنان دست نمي‌داد، با پيرزن‌ها دست مي‌داده است، اما بهتر است مردان و زنان مسلمان، در هر حال از دست‌دادن با جنس مخالف امتناع کنند و دست‌دادن فقط به بستگان خيلي نزديک منحصر شود و در شرايط اضطرار و خوف از فتنه هم تنها مرد دست خود را براي مصافحه دراز کند.

 

 

T

منبع: FARS NEWS
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: