به گزارش «شیعه نیوز»،برخي طلاب و روحانيون شرکت کننده در نشست بررسي فيلم هاي ميوه ممنوعه و اغماء به انتقاد شديد از عوامل سيما پرداختند.
طلاب و روحانيون حوزه علميه قم روز سه شنبه با حضور در نشست نقد فيلم که با حضور کارشناسان حوزه و عوامل فيلم و مسوولان سيما در قم برگزار شده بود، در اعتراض به محتواي اين گونه فيلم ها، اظهار داشتند که صدا و سيما با اين عملکرد جايگاه مسايل ديني و گاه روحانيت را زير سوال برده است.
از جمله ايرادات معترضين، رواج تجمل گرايي، پخش موسيقي هاي مبتذل و ساخت فيلم هاي ديني با بدنه کارشناسي ضعيف بود.
يکي از روحانيون اعتراض کننده در واکنش به سخنان معاون سيما گفت: شما تمام زندگي مردم را برنامه ريزي مي کنيد و موسيقي هايي مي سازيد که مورد تاييد دين نيست، ولي هميشه به ماهواره ايراد مي گيريد.
روحاني ديگري نيز گفت: تلويزيون جمهوري اسلامي رسانه تشيع است و قابل قياس با ماهواره نيست اين رسانه بايد مطالبي پخش کند که مورد تاييد خدا، قرآن و ولايت فقيه باشد، نه اينکه تنها به جلب مخاطب گسترده بپردازد.
وي افزود: چرا صدا و سيما فرار يک دختر را از پدر و شکايت او به قاضي را توجيه مي کند و در نهايت نيز سعادت و نيکبختي او و عذر خواهي پدرش را از اين دختر شاهد هستيم.
اين روحاني معترض ادامه داد: اصلا ما متوجه نشديم گناه حاج يونس فتوحي چه بود و چرا وي را فقط به خاطر ازدواج مجدد که در اسلام تاييد شده آنقدر گناهکار جلوه دادند و اين مساله را که شرع پذيرفته ضد ارزش معرفي کردند.
برخي ديگر در انتقاد به فيلم هاي ساخته شده استفاده از ظاهري مذهبي (مرداني با محاسن و زنان چادري) براي شخصيت هاي منفي از جمله شيطان و حاج يونس فتوحي و دختر وي را مورد اعتراض قرار دادند.
يکي از منتقدان فيلم نيز در اين جلسه پس از نقد فيلم اغماء با کنايه به مسئولان صدا و سيما در اين جلسه گفت: نمي دانيم اينها خودشان هستند يا الياس که با چهره آنها در اينجا حضور يافته اند.
فردي نيز که خود را يک معلم معرفي کرد، گفت: هرچه فيلم و سريال از صدا و سيما پخش مي شود حول محور عشق است، اينکه رسانه ملي عشق زميني را به عشق تعالي نسبت مي دهد اشتباه است و نبايد از اين رسانه چنين مسايلي پخش شود.
در اين راستا مدير شبکه دو سيما گفت: بهتر است نقادان کل فيلم را ببينند و سپس به نقد بپردازند. مهدي فرجي افزود: امروز اگر مسيحيت در دنيا زنده مانده بخاطر هنر است روحانيت آنان، سينما را پذيرفته و چهره هاي مذهبي آنها براي مشاهده وضعيت موجود جامعه حتي پا در فاحشه خانه ها نيز گذاشته اند.
مدير شبکه دو سيماي جمهوري اسلامي با عذرخواهي افزود: چهره هاي مثبت فيلم ها در کنار چهره هاي منفي مطرح شدند و حذف ريش و چادر نيز تاثيري در خوب و بد بودن ندارد. يکي از معترضان در پي اين صحبت با عدم پذيرش عذرخواهي رييس شبکه دو ، وي را به سکوت دعوت کرد.
معاون سيما نيز گفت: در دنيا بسياري مسايل انحرافي در خصوص دين توليد مي شود اما ما سعي کرديم با تحقيقات کارشناسانه به توليد فيلم هاي مذهبي بپردازيم و با اغماء گام دوم را در اين راستا برداشته ايم.